Divergente de opinii între lideri judeteni ai PSD si PD-L

 

Prim vicepresedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Catalin Nechifor, a dezavuat, luni, într-o conferinta de presa, atitudinea necooperanta a partenerilor din coalitie, refractari la discutii constructive privind prioritatile din judet.
Nechifor a spus ca, în ciuda criticilor aduse de PD-L social democratilor cu privire la proiectul judetean “”Suceava, utilitati si mediu la standarde europene”", la Câmpulung Moldovenesc, municipiu cuprins în proiect, nu functioneaza centrala termica nici în prezent, la un an de la preluarea conducerii Consiliului Judetean (CJ) de catre PD-L.
Deputatul Nechifor si-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca, de la momentul în care ?conducerea Consiliului Judetean a încaput pe mâna PD-L?, nu s-a facut nimic pentru derularea în bune conditii a proiectului ?Suceava, utilitati si mediu la standarde europene?.
Liderul social democrat este, totodata, nemultumit fata de faptul ca democrat liberalii, chiar daca sunt colegi de coalitie, ?nu sporta sub nicio forma criticile? si doresc doar ?o guvernare lipsita de griji si de discutii clare asupra proiectelor care sunt sau vor fi derulate?.
?Eu le propun partenerilor din PD-L sa lase politica deoparte si sa vina la discutii cu prioritatile pentru judetul Suceava si acolo unde noi vom putea ajuta cu ceva cu siguranta o vom face?, a spus Nechifor.
Declaratiile lui Nechifor vin la câteva zile dupa ce prim vicepresedintele PD-L, senatorul Orest Onofrei, a solicitat partenerilor din PSD sa se întâlneasca pentru a stabili prioritati în rezolvarea problemelor din judet si s-a plâns de mostenirea lasata de fosta conducere, PSD, a CJ Suceava.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu