Autoturism indisponibilizat în PTF Siret

 

Politistii de frontiera suceveni au indisponibilizat, în PTF Siret, un autoturism, dupa ce o ucraineanca a încercat sa intre în tara cu tigari de contrabanda.
Purtatorul de cuvânt al IJPF Suceava, Ilie seritan Poroch, a declarat, luni, ca la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în tara, calatorind cu un autoturism “Mazda”, cetateanul ucrainean Ganna I., de 37 de ani. La verificarea mijlocului de transport s-au gasit ascunse si nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, un numar de 530 de pachete de tigari marca “More”, cu timbru ucrainean. Întreaga cantitate de tigari, în valoare de 2.248 lei, a fost retinuta în vederea confiscarii de catre organele vamale, iar Ganna I. a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 5.000 de lei. Totodata, autoturismul a fost indisponibilizat pâna la achitarea amenzii contraventionale.
În ultima saptamâna, politistii de frontiera din cadrul IJPF Suceava au executat 20 de misiuni si actiuni specifice proprii. Prin punctele de trecere a frontierei au trecut 21.963 cetateni români cu 7.464  mijloace de transport si 25.134 cetateni straini cu 6.465 mijloace de transport. Nu s-a permis intrarea în tara a 12 cetateni straini; nu s-a permis iesirea din tara a unui numar de 13 români cu nereguli în documente de calatorie. Au fost descoperite si retinute în vederea confiscarii tigari în valoare de 14.860 de lei, au fost aplicate 23 amenzi contraventionale în valoare de 14.064 de lei si s-a constatat o infractiune.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu