Directorul Spitalului Judetean admonestat de conducerea PD-L

 

Managerul Spitalului de Urgenta “”Sfântul Ioan cel Nou”" Suceava, Vasile Râmbu, risca sa ramâna fara sprijin politic, dupa ce a facut declaratii “”în necincordanta cu cu deciziile pe care le ia conducerea”" PD-L.
Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat, duminica, în contextul afirmatiilor acestuia ca ?oricine? se va situa în afara deciziilor ce se iau la nivel de partid risca retragerea sprijinului politic si o serie de sanctiuni ce deriva din aceasta.
Balan a explicat ca dorinta managerului spitalului de a construi un bloc de locuinte în curtea unitatii spitalicesti nu este sustinuta de PD-L si în consecinta, liderul judetean al PD-L si al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, nu a propus si nici ?nu va propune în mandatul sau? distrugerea spatiului verde din curtea spitalului, decât pentru realizarea de infrastructura necesara actului medical.
Balan a spus ca se are în vedere posibilitatea înfiintarii altor sectii medicale si nicidecum a unui bloc de locuinte cu eventuale spatii comerciale la parter.
?Daca manegerul Spitalului Judetean are puseuri de dezvoltator imobiliara îl atentionez public sa nu mai faca asemenea declaratii si sa nu mai lanseze astfel de provocari în mass-media?, a spus Balan. El si-a exprimat nemultumirea si fata de faptul ca raspunsul lui Râmbu la întreabarea presei referitor la spatiul verde din jurul spitalului a fost de genul ?nu trebuie atâta spatiu verde pentru ca Spitalul nu e sanatoriu?.
Declaratiile lui Balan vin la câteva zile dupa ce grupul de consilieri judeteni ai PSD au anuntat ca nu vor vota un proiect de hotarâre de CJ ce vizeaza construirea în curtea Spitalului Judetean a unui bloc de locuinte pentru medici.
În sedinta de vineri a CJ seful executivului judetean Suceava nu a introdus însa nici un punct pe ordinea de zi care sa vizeze acest lucru.
Balan a precizat ca, în campania electorala, când s-a lansat ipoteza contruirii unul spatiu comercial în curtea spitalului, PD-L si Gheorghe Flutur s-a declarat împotriva.
?Daca nu am fost de acord la vremea respectiva va anunt, ca nici acum nu suntem de acord si cât timp PD-L va fi la conducerea Consiliului Judetean nu se vor realiza la spital decât unitati strict medicale. Daca Vasile Râmbu va mai continua pe linia asta cu declaratiile nu va mai avea sustinerea PD-L la conducerea Spitalului Judetean Suceava?, a spus Balan care a atras atentia ca ?oricare din partid? nu va actiona la fel va avea acceasi soarta.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu