Ministerul Turismului si-a înfiintat reprezentanta la Suceava

 

Deliberativul judetean a decis în sedinta de vineri transferul unui spatiu cu destinatie de birou reprezentantei teritoriale pe zona Moldovei a Ministerului Turismului, ce va functiona în Casa Prieteniei din centrul municipiului Suceava.
Consilierii judeteni au aprobat un proiect de hotarâre prin care se transfera un birou de 39 de metri patrati, pentru înfiintarea acestui birou teritorial.
Pâna în prezent sunt angajate doua persoane în aceasta noua structura, unul fiind fost presedinte BTT Suceava, respectiv Danut Burgheaua. Acestia urmeaza sa-si desfasoare activitatea în judetele Bacau, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.
Decizia de înfiintare a unui birou teritorial de turism în aceasta zona a fost luata la Suceava de ministrul turismului, Elena Udrea.
Rolul acestui birou ar trebui sa fie de a asigura legatura între minister, autoritatile locale si investitorii si agentii economici din domeniul turismului. De asemenea, personalul biroului teritorial va avea atributii de control, de autorizare a agentilor economici, de promovare si de consiliere pentru accesarea fondurilor structurale.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu