Ioan Catalin Nechifor (PSD) dezavueaza demagogia partenerilor din PD-L

 

Prim vicepresedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Catalin Nechifor, a dezavuat, vineri, într-o conferinta de presa atitudinea demagogica a partenerilor democrat liberali din coalitia de guvernare.
Nechifor considera ca propunerea avansata de acestia privind o întâlnire între parlamentarii celor doua partide în vederea gasirii de solutii la problemele din judet este ?un demers demagogic?, în conditiile în care la întâlnirile pe care liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, le-a organizat cu primarii din judet, în calitate de presedinte al Consiliului Judetean, nu au fost invitati si parlamentarii suceveni.
?La întâlnirile organizate de domnul Flutur au lipsit în mod paradoxal parlamentarii si tocmai de asta cred ca demersul pe care unii deputati din zona PD-L îl fac catre noi este unul total nelalocul lui. Daca ar fi fost într-adevar dorinta de a ne consulta si a merge cu acelasi pachet de probleme catre Guvern, acele întrevederi cu primarii ar fi trebuit sa contina si parlamentarii alesi pe colegii uninominale. Nu am fost invitati atunci si de asta nu vad de ce domnii din PD-L insista sa ne întâlnim acum, dupa ce tocmai domnul Flutur a  fost la Bucuresti la Guvern pentru a prezenta problemele judetului. Este din nou un demers demagogic din partea partenerilor din PD-L. Consideram ca astfel de manipulare a opiniei publice trebuie sa înceteze, pentru ca noi ne facem datoria de parlamentari, atât cât putem facem eforturi atât la ministerele PSD cât si la cele PD-L pentru a gasi rezolvari la problemele localitatilor din colegiile noastre?, a spus Nechifor.
Prim vicepresedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a invitat, luni, parlamentarii social democratii suceveni sa participe împreuna cu democrat liberalii la rezolvarea problemelor din judet si sa nu se mai comporte ca si cum ar fi ?doar actionari ai guvernarii?.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu