CJ cumpara actiuni la operatorul regional de utilitati ACET Suceava

 

Consilierii judeteni au aprobat în sedinta deliberativului de vineri achizitionarea a peste 126.000 de actiuni la operatorul regional de apa si canal SC ACET SA Suceava.
Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi, consilierii hotarând subscrierea si depunerea de catre administratia judeteana a sumei de 2 milioane de lei, reprezentând aportul CJ Suceava la majorarea capitalului social al SC ACET SA Suceava.
Potrivit hotarârii, aportul s-a facut în vederea întocmirii documentatiei tehnice necesare obtinerii finantarii din fonduri europene pentru proiectul ?Modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Suceava?.
În schimbul celor 2 milioane de lei, SC ACET Sa va emite pe numele Consiliului Judetean 126.104 actiuni, valoarea unei actiuni fiind de 15,86 de lei.
Proiectul ?Modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Suceava? este promovat prin Programul Operational Sectorial (POS), suma de care ar urma sa beneficieze judetul Suceava fiind de aproximativ 120 de milioane de euro. Banii ar urma sa fie folositi pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa potabila si canalizare din mai multe localitati din judetul Suceava.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu