Cercetat penal pentru furt din boxe

 

Anca B., din Suceava, a sesizat, pe 17 iunie 2009, faptul ca în noaptea de 16/17 iunie, persoane necunoscute prin fortarea sistemului de închidere a usii de acces în boxa au patruns în interior de unde au sustras un cort de 4 persoane, doua scaune de pescarie, un set de oale de inox, un set accesorii pentru baie din inox, un scaun tip scarita, un mop, un bax de vin si un subwoofer.


            Cu ocazia cercetarii la fata locului a mai fost identificata o boxa a carui sistem de închidere este fortat si lacatul acestei boxe fiind lipsa. Fiind identificata partea vatamata C. Aneta a declarat ca a fost fortat sistemul de închidere, însa din interior nu lipsesc bunuri sau valori.


Marti, în urma masurilor întreprinse de politisti, a fost identificat persoana suspecta de comiterea furturilor din boxe, în persoana lui H. Dan de 34 ani, din localitate. În urma cercetarilor efectuate au fost ridicate o parte din bunurile sustrase si restituite partilor vatamate, prejudiciul estimat fiind în valoare de 1000 lei.


În cauza s-a dispus începerea urmaririi penale, ce a fost confirmata de Parchetul de pe Lânga Judecatoria Suceava, pentru savârsirea infractiunii de ?furt? cu autorul în stare de libertate.


 

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu