DN 17, o piedica în calea turistilor straini

 

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, va cere ministrului trasporturilor, Radu Berceanu, în sedinta de Guvern de miercuri, sa intervina “serios” pentru a urgenta finalizarea lucrarilor de reabilitare pe DN 17, drumul european ce leaga Suceava de Vatra Dornei.
Flutur a spus ca starea proasta a acestui drum este cauza principala a scaderii numarului de turisti straini în Bucovina si solicita insistent implicarea factorilor responsabili de la cel mai înalt nivel în rezolvarea acestei probleme.
Presedintele CJ Suceava, prefectul Arcadie Sorin Popescu si primarul municipiului Suceava, Ion Lungu vor prezenti, miercuri, la Bucuresti, unde vor participa la o sedinta a Guvernului pentru a prezenta lista cu proiecte pe programele de preaderare si postaderare, dar si cu problemele din zonele pe care le administreaza.
“A scazut foarte mult numarul de turisti straini în judetul Suceava si cauza este cu siguranta DN 17. Ma nelinisteste situatia creata si vreau sa gasim urgent o rezolvare”, a spus Flutur.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu