Curse directe de la Suceava spre Viena si Venetia

 

Operatorul aerian low cost Blue Air va inaugura, miercuri, primele zboruri de pe Aeroportul International “Stefan cel Mare” Suceava.
Directorul de relatii publice Florentina Ivan a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca primele destinatii externe disponibile de pe aeroportul sucevean vor fi spre Viena si Venetia, la care se adauga cursa interna spre Cluj, toate cursele fiind operate în regim tur-retur.
Florentina Ivan a precizat ca biletele de avion sunt disponibile pe site-ul de internet al companiei, la agentiile proprii, prin serviciul Reservations and Customer Service, precum si la agentiile de turism partenere.  În perioada imediat urmatoare, Blue Air âsi va deschide propria agentie într-o locatie din centrul  Sucevei.
Pretul mediu al unui bilet spre Cluj Napoca va fi de 16 euro pentru o calatorie one way si 43 de euro pentru una dus – întors.
În ceea ce priveste cursele externe, pentru Viena pretul va fi de 55 euro, respectiv 115 de euro, iar pentru Venetia, 60 euro si 125 de euro. Tarifele includ TVA si taxa bagajului de mâna, de 7 kg. Taxa pentru un bagaj de cala, de maxim 20 kg, este de 7 euro, iar suplimentul de bagaj este 6 euro pe kilogram.
Florentina Ivan a precizat ca, deocamdata, Blue Air va opera de pe aeroportul din  Suceava cu  un avion SAAB 2000, de 50 de locuri, închiriat, urmând ca dupa modernizarea pistei sa poata folosi avioanele Boeing 737 pe care le are în dotare.
Flota Blue Air este constituita în prezent din opt aeronave moderne, Boeing 737, din care trei seria 737-300, doua seria 737-400 si 3 seria 737-800 Next Generation cu capacitati între 136 si 189 de locuri.
Totodata, Blue Air a încheiat contracte cu compania Boeing pentru cinci aeronave seria Next Generation, doua seria 800 si trei seria 900 ER.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu