Subsoluri si strazi inundate, dupa ploile abundente

 

Pompierii au evacuat apa din subsolurile mai multor imobile din municipiile Suceava si Vatra Dornei, dar si de pe o strada din municipiul resedinta de judet, dupa ce oamenii au sunat la 112 sa ceara ajutor.
Purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, Dan Baltaru, a declarat, luni, pompierii intervenit la evacuarea apei care a inundat subsolurile, în urma ploilor de sâmbata si duminica, dar si pentru scoaterea apei de pe o strada din municipiu.
Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala si o motopompa pe str. Ion Creanga unde au evacuat apa si au decolmatat canalul stradal.
Alte doua autospeciale si doua motopompe au fost solicitate pe str. Vasile Alecsandri, la un bloc de locuinte, echipajul evacuând apa din subsolul blocului pe o suprafata de 100 mp, apa pluviala si au fost decolmatate trei canale de colectare. Ploaia abundenta de duminica a inundat pentru a treia oara, în aceasta vara, subsolul hotelului Carol din Dorna, unde Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a fost solicitat pentru a interveni.
Echipajul sosit la fata locului cu o autospeciala si doua motopompe a evacuat apa din subsoluri pe o suprafata de 200 mp.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu