PD-L “importa” primari pentru campania prezidentiala

 

PD-L Suceava are ca obiectiv pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an obtinerea a 60% din voturile sucevenilor.
Prim vicepresedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat, luni, într-o conferinta de presa, ca performanta vizata se refera la oricare ar fi candidatul democrat liberalilor, dar “în mod normal, Traian Basescu va fi candidatul PD-L”.
Viceliderul sucevean a spus ca Traian Basescu va decide când va anunta daca va candida pentru un nou mandat, subliniind ca acesta, în prezent, este presedinte în exercitiu.
Totodata, secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, a spus ca, în perioada urmatoare, în organizatia suceveana începe ?curatenia de vara?, în perspectiva alegerilor prezidentiale. El a spus ca vor fi refacute evidentele cu membrii si simpatizantii PD-L din toate organizatiile si vor fi eliminati unii membri care nu au avut performanta, printre care unii consilieri locali, fara a fi însa nominalizati.
“Va fi o curatenie de vara în care eliminam unde nu functioneaza, completam acolo unde e nevoie, luam alaturi de noi primari ai altor partide care simpatizeaza cu PD-L, pentru ca în toamna vrem sa câstigam”, a spus Balan.
El a precizat ca exista în judet primari ai altor formatiuni politice, inclusiv PSD, care “simpatizeaza” cu PD-L si care si-au aratat intentia de a spriji democrat liberalii în campania pentru  alegerile prezidentiale. Balan a refuzat sa faca nominalizari în acest sens.
Pâna în prezent, doar primarul liberal de Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Serban, si-a declarat, oficial, saptamâna trecuta, în cadrul unei conferinte de presa a PD-L, simpatia si sprijinul  fata de acest partid.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu