Primarul simpatizant al PD-L, demis din functia de presedinte al PNL Câmpulung Moldovenesc

 

Biroul municipal al PNL din Câmpulung Moldovenesc a decis demiterea primarului Constantin Gabriel Serban din functia de presedinte al filialei, dupa acesta s-a declarat, joi, simpatizant al PD-L.
Liderul judetean al PNL Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat, duminica, într-o conferinta de presa, ca în acest fel a decis filiala câmpulungeana sa-l sanctioneze pe Serban.
“”Domnul Serban a înteles gresit relatiile care exista într-un partid si anume ca nu poti sa fi doar sef, ci trebuie sa te supui si unor rigori si trebuie sa ai si responsabilitatea unor rezultate dintr-o campanie electorala. De aceea a plecat în zona PD-L cu simpatia personala”", a spus Baisanu, adaugând ca “”supararea va fi una temporara”", iar în urma rezultatelor pozitive pe care PNL le va obtine la prezidentiale Serban “”îsi va reveni din ratacirea ocazionala, asa cum fac uneori barbatii”".
Primarul liberal de Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Serban, aflat la al doilea mandat consecutiv, a devenit, joi, “”simpatizant”" PD-L, fara a-si înainta demisia din PNL.
Liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca Serban va avea statut de simpatizant si va participa la toate actiunile, sedintele si întâlnire stuff-ului democrat liberal sucevean, fara a fi însa membru de partid.
Totodata, Flutur a spus ca si alti primari ai unor formatiuni politice din judet si-au aratat simpatia fata de PD-L, oferindu-si sprijinul, dar a refuzat sa faca, deocamdata, nominalizari.
“”Este o reîntregire la baza a celor care au lucrat în aceeasi echipa. E înca un pas spre coagularea fortelor de centru dreapta”", a spus Flutur.
Serban si-a motivat gestul de a se apropia de PD-L prin faptul ca municipiul al carui edil sef este se confrunta cu multe probleme si are nevoie de sprijin. El a acuzat, totodata, tandemul David – Vosganian, ministrii despre care a spus ca, atâta timp cât au fost la guvernare, nu au gasit solutii pentru rezolvarea problemei încalzirii în orasul de la poalele Raraului.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu