Incendiu la constructii ale Primariei Suceava

 

Grupa opretaiva a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ?Bucovina? al judetului Suceava si Detasamentul de pompieri Suceava au intervenit, sâmbata, cu trei autospeciale, un echipaj Descarcerare si un modul SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la niste constructii apartinând Primariei Suceava, chiriasi Constantin M., Dan A. si Dragos C., în municipiul Suceava, str. Petru Rares.


La sosirea garzii de interventie ardea o magazie de materiale si acoperisul unui garaj (constructie comuna). Dat fiind natura constructiilor care au luat foc (materialul folosit cu preponderenta fiind lemnul) exista pericolul iminent ca incendiul sa se propage cu repeziciune la obiectivele aflate în imediata apropiere, respectiv, o casa de locuit si cladirile Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanei Suceava.


În acest sens, s-a intervenit în forta, desfasurând trei dispozitive de lupta, înconjurând si localizând focarele, împiedicând astfel extinderea flacarilor.


Incendiul a fost lichidat la ora 19.35, în limitele gasite.


Au ars magazia de materiale pe o suprafata de circa 12 mp, acoperisul garajului pe o suprafata de circa 20 mp si peretele despartitor pe o suprafata de circa 8 mp.


Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de o instalatie electrica improvizata.


Datorita interventiei prompte, pompierii au salvat casa de locuit si cladirile S.E.I.P. Suceava, în valoare de aproximativ 500.000 RON.


Pagubele estimate sunt de circa 10.000 RON.


Nu au fost victime omenesti.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu