Baisanu sustine ca deputatul Coroama s-ar putea întoarce în PNL

 

Liderul judetean al PNL Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat, duminica, într-o conferinta de presa, ca deputatul Gheorghe Coroama s-ar putea întoarce în “partidul care l-a consacrat ca om politic”.
Baisanu a spus ca, în urma discutiilor purtate cu deputatul, a concluzionat ca acesta regreta plecarea la PD-L si nu exclude posibilitatea întoarcerii acestuia în PNL.
“Daca ar fi sa trecem la pierderi plecarea domnului Coroama, as putea spune ca este una minima (…) dar din discutiile pe care le-am avut cu dumnealui, dupa gestul pe care l-a facut, am tras o singura concluzie, si anume regretul ca a facut acest pas, ca a ajuns într-o zona, într-un partid, în care dictatura este cuvântul de ordine. Dupa întoarcerea domniei sale din concediu, vom avea discutii si sa nu va mirati daca domnul deputat Coroama va reveni în PNL”, a spus Baisanu.
Totodata, Baisanu a spus ca a purtat discutii cu alti parlamentari din Suceava, pe care “speram ca, în curând, sa-i aducem în PNL, drept contrapondere a acestor dezertari”.  

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu