Baisanu S.A.: Filiala judeteana a PNL se reorganizeaza fara tradatori care destabilizeaza partidul

 

Liderul judetean al liberalilor suceveni, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat, duminica, într-o conferinta de presa, ca PNL Suceava se afla într-o perioada de reorganizare, cu un presedinte nou, în persoana sa, cu un nou birou de conducere, “cu oameni cu verticalitate, cu coloana vertebrala, fara tradatori care sa destabilizeze partidul”.
Baisanu a spus ca în ultima sedinta a BPJ a PNL s-a decis, în perspectiva alegerilor prezidentiale, repartizarea de coordonatori în cele zece colegii electorale, care sa se ocupe în mod direct de precampania si campania electorala, fiind reponsabilizati în ceea ce priveste rezultatele care vor fi obtinute.
Totodata, s-a stabilit ca toate sedintele biroului judetean sa aiba loc în teritoriu, saptamânal, în fiecare din cele zece colegii.
“La aceste întâlniri pe zone vor fi invitati primarii liberali, consilierii locali, presedintii de filiale si alti membrii ai PNL, în calitate de invitati si în calitate de membrii care pot veni sa-si spuna problemele pe fiecare zona, sa dea un sfat, sa-si afirme o opinie, în baza carora colegii din biroul judetean sa poata lua decizii în cunostinta de cauza”, a spus Baisanu.
Liderul judetean al PNL a spus ca a decis sa ia aceste masuri pentru “a deschide partidul spre baza sa”, spre simpli membri care, în opinia sa, pâna acum au fost, oarecum, neglijati.
Totodata, liderul judetean liberal considera ca prin aceasta reorganizare va veni si în sprijinul primarilor si consilierilor locali care sunt supusi tot mai des presiunilor presedintelui PD-L si al Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, în încercarea de a-i atrage în partidul sau.
“Primarii si consilierii locali sunt bombardati în permanenta de insistentele duse la exasperare a presedintelui Gheorghe Flutur de a-i atrage prin diferite metode catre PD-L”, a spus Baisanu, adaugând ca la fel a facut si liderul PSD si al CJ Suceava, Gavril Mârza, în mandatul 2004 – 2008.
“Daca ne aducem bine aminte, în acea perioada, când PSD câstigase undeva la 60 de primari si dupa  terminarea alegerilor, pe o perioada de câteva luni, PSD avea undeva la optzeci si ceva de primari. Deci, circa  20-30% erau primari care au fost fortati într-un anumit fel sa treaca la PSD. Acelasi lucru încearca acum sa faca si Flutur, spunându-le primarilor PNL, care se afla acum în opozitie, ca banii sunt la mâna lui si daca vor sa faca ceva în localitatile pe care le conduc ar trebui sa treaca la PD-L. Cert este ca primarii liberali cu care am avut discutii nu vor deraia, nu vor pleca, pentru ca, dupa alegerile prezidentiale, spun si eu si cred ca întreaga opinie publica, oricare ar fi rezultatul votului, actuala formula de guvernare nu va mai reprezenta optiunea care sa poata salva România din criza”, a spus Baisanu, exprimându-si certitudinea ca PNL va ajunge din nou la guvernare, iar membrii sai îsi vor putea finaliza proiectele demarate în perioada 2004 – 2008.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu