Suceava a luat locurile I la concursurile profesionale ISU

 

Vineri s-a desfasurat etapa interjudeteana a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta, concurs organizat de catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta ?Bucovina? Suceava în colaborare cu Consiliul Judetean Suceava si Primaria Municipiului Suceava.


Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare si serviciilor private pentru situatii de urgenta din România au ca obiective: a) dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii actiunilor de interventie în situatii de urgenta; b) evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta; c) popularizarea, în rândul cetatenilor, a unor aspecte din activitatile  desfasurate de serviciile voluntare si private pentru situatii de urgenta; d) dezvoltarea si îmbunatatirea relatiilor de colaborare între serviciile voluntare si private pentru situatii de urgenta. 


Concursurile constau în urmatoarele probe: a) stafeta 4×100 m; b) pista de îndemânare si viteza; c) dispozitivul de interventie.


 La startul acestei competitii s-au pezentat 12 echipaje: Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Piatra Soimului, judetul Neamt; Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Andrieseni, judetul Iasi; Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Puiesti, judetul Vaslui; Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Brodina, judetul Suceava; Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al orasului Darabani, judetul Botosani; Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al orasului Buhusi, judetul Bacau; Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al SC GA PRO CO CHEMICALS SRL  Savinesti, judetul Neamt; Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al SC FORTUS SA, judetul Iasi; Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al SC KOMBASSAN Rulmenti SA mun. Bârlad, judetul Vaslui; Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al SC FORESTIND SA Falcau, judetul Suceava; Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al Administratiei Nationale a Rezervelor Statului - Unitatea Teritoriala 315 Bucecea, judetul Botosani; Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al SC AMURCO SRL, judetul Bacau.


În urma desfasurarii celor trei probe ordinea în clasamentul general a fost urmatoarea:La Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta: locul I  - S.V.S.U. Brodina, judetul Suceava; locul II  – S.V.S.U. Piatra Soimului, judetul Neamt; locul III  – S.V.S.U. Andrieseni, judetul Iasi; locul IV – S.V.S.U. Puiesti, judetul Vaslui; locul V – S.V.S.U. Buhusi, judetul Bacau; locul VI – S.V.S.U. Darabani, judetul Botosani. 


La Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta: locul I  – S.P.S.U. SC FORESTIND SA Falcau, judetul Suceava; locul II  – S.P.S.U. SC GA PRO CO CHEMICALS SRL Savinesti, judetul Neamt; locul III  – S.P.S.U. SC FORTUS SA, judetul Iasi; locul IV  – S.P.S.U. SC KOMBASSAN Rulmenti SA mun. Bârlad, judetul Vaslui; locul V  – S.P.S.U. SC AMURCO SRL, judetul Bacau; locul VI  – S.P.S.U. Administratia Nationala a Rezervelor Statului - Unitatea Teritoriala 315 Bucecea, judetul Botosani.Toate probele s-au desfasurat în conditii de maxima siguranta iar spiritul de colegialitate, obiectivitate si fair play a domnit pe toata perioada concursului, atât în relatia dintre echipe cât si cu corpul de arbitri.


            Câstigatorii au fost recompensati cu diplome, cupe si medalii.


Cu aceasta ocazie îi felicitam pe toti participantii si uram succes în continuare primilor clasati, care vor participa la faza nationala.


 

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu