Au spart sediul asociatiei de proprietari, dar n-au furat nimic

 

Politistii desfasoara cercetari în vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.


 


Vineri, Simion B., de 62 ani, din Suceava, a sesizat Politia despre faptul ca în noaptea de 9 spre 10 iulie 2009, persoane necunute au patruns prin efractie în sediul comun al asociatiilor de proprietari nr. 9,11 si 29 Suceava fara a sustrage bunuri, înscrisuri sau valori .


Din primele cercetari s-a stabilit ca în noaptea respectiva persoane necunoscute au fortat lacatele usii de acces în sediul asociatiilor, au patruns în interior si  au fortat  usa de acces si gratiile unui birou, unde nu se aflau depozitate sume de bani sau valori. Unitatea era asigurata cu sistem de alarmare care nu a fost activat în noaptea comiterii furtului.


Nu se reclama sustragerea de bunuri, înscrisuri sau valori, iar valoarea prejudiciului este de aproximativ 700 lei, reprezentând contravaloarea distrugerilor cauzate usilor si sistemelor de asigurare din unitate.


           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savârsirii tentativei la infractiunea de furt calificat, în vederea identificarii autorilor si recuperarea prejudiciului.


 

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu