Victima în incendiu, produs din neglijenta

 

Un barbat din Pojorâta a ajuns, joi, la spital cu arsuri pe fata, în urma unui incendiu provocat de un televizor lasat sub tensiune.
Purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, dan Baltaru, a declarat ca Detasamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Pojorâta, a intervenit cu doua autospeciale si o motopompa pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Dumitru T.,  de 69 ani de ani, în Pojorâta.
La sosirea garzii de interventie ardeau aparate electrocasnice, mobilier, articole de îmbracaminte si alte bunuri, existând pericolul de propagare la întreaga gospodarie.
Au ars aparatura electronica, mobilier, lambriu din lemn si alte bunuri. S-au degradat elemente de tâmplarie, tencuiala încaperii si lambriul.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un televizor lasat sub tensiune, nesupravegheat.
Proprietarul, Dumitru T., în încercarea de a stinge flacarile înainte de sosirea pompierilor, a suferit arsuri în zona fetei de gradul II si III, fiind transportat cu o ambulanta la spital.
Pompierii au salvat casa de locuit si anexele, în valoare de aproximativ 80.000 de lei. Pagubele estimate sunt de circa 5.000 de lei.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu