Tineri din Forasti, deveniti lucratori europeni în cultura plantelor

 

28 de persoane din comuna suceveana Forasti au devenit lucratori europeni, dupa ce au urmat cursuri de calificare printr-un program comunitar.
Asociatia ?ABA-DEL-TIN? Suceava, în parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Suceava, deruleaza Proiectul ?Eurocalificare pentru tinerii din mediul rural?, proiect finantat prin Programul PHARE 2006.
Presedinta Societatii Doamnelor Bucovinene, Mihaela Carmen Grosu, prin intermediul careia s-a derulat proiectul, în perioada 27 aprilie 2009 – 4 iulie 2009, a declarat, joi, ca 28 de persoane din comuna Forasti au urmat cursurile de calificare profesionala în meseria de ?Lucrator în cultura plantelor?. Toti cei 28 de cursanti au promovat examenul de absolvire care a avut loc la Forasti.
?Acest succes se datoreaza în primul rând interesului manifestat de beneficiarii proiectului fata de cursuri, comunitatii locale, Primaria Forasti, care a sprijinit echipa de proiect, si celor  patru lectori care au sustinut cursul de calificare profesionala în meseria de Lucrator în cultura plantelor?, a spus Grosu, precizând ca examenul de absolvire a fost prezent si directorul AJOFM Suceava, Cristian Sologon, care a sprijinit implementarea proiectului derulat de Asociatia ?ABA-DEL-TIN?.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu