Primarul liberal de Câmpulung Moldovenesc a ales PD-L

 

Primarul liberal de Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Serban, aflat la al doilea mandat consecutiv, a devenit “simpatizant” PD-L, fara a-si înainta demisia din PNL.
Liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca Serban va avea statut de simpatizant si va participa la toate actiunile, sedintele si întâlnire stuff-ului democrat liberal sucevean, fara a fi însa membru de partid.
Totodata, Flutur a spus ca si alti primari ai unor formatiuni politice din judet si-au aratat simpatia fata de PD-L, oferindu-si sprijinul, dar a refuzat sa faca, deocamdata, nominalizari.


“Este o reîntregire la baza a celor care au lucrat în aceeasi echipa. E înca un pas spre coagularea fortelor de centru dreapta”, a spus Flutur.
Serban si-a motivat gestul de a se apropia de PD-L prin faptul ca municipiul al carui edil sef este se confrunta cu multe probleme si are nevoie de sprijin. El a acuzat, totodata, tandemul David – Vosganian, ministrii despre care a spus ca, atâta timp cât au fost la guvernare, nu au gasit solutii pentru rezolvarea problemei încalzirii în orasul de la poalele Raraului.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu