Deputatul liberal Gheorghe Coroama s-a înscris în PD-L

 

PD-L Suceava are, începând de joi, înca un parlamentar în portofoliu, dupa ce deputatul liberal Gheorghe Coroama a decis sa demisioneze din PNL si sa treaca în barca democrat liberalilor.
Coroama a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca revine în echipa în care si-a început cariera politica în urma cu cinci ani, ”o echipa bine organizata si disciplinata”, pentru ca ”de unul singur nu poti fi eficient”.
Totodata, el a spus ca în PNL îsi consuma energiile pentru batalii interne în partid, exprimându-si speranta ca electoratul care l-a trimis în Parlament va întelege motivele deciziei sale si-l va sprijini încontinuare.
Liderul PD-L Suceava Gheorghe Flutur a spus ca noul coleg va primi functia de vicepresedinte al filialei judetene si va fi coordonator al departamentului de agricultura si silvicultura din partid, dar si al organizatiilor din zona Radauti-Vicov, arondate colegiului în care a fost ales parlamentar.
Flutur a spus ca PD-L doreste sa fie mai eficient la guvernare si sa-si consolideze echipa de centru dreapta.
Totodata, el a spus ca, prin venirea lui Coroama, PD-L ajunge sa-si îndeplineasca obiectivul propus la alegerile din toamna trecuta, respectiv câstigarea a 8 – 10 mandate de parlamentar.
La alegerile din noiembrie 2008, PD-L a obtinut sapte mandate de parlamentar, doua de senator si cinci de deputat.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu