August ar putea fi ultima luna de salariu pentru sanitarii suceveni

 

August ar putea fi ultima luna din acest an în care sanitarii suceveni îsi vor primii salariul.
Purtatorul de cuvânt al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Suceava, Adrian Popescu, a declarat, joi, ca Ministerul Sanatatii a solicitat ca reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), DSP, filialei locale a SANITAS, conducerilor de spitale sa verifice daca exista în judet situatii în care nu au fost acordate salariile si sa analizeze posibilitatea acordarii salariilor în cea de-a doua parte a anului.
Potrivit lui Popescu, managerii si directorii financiar – contabili ai unitattilor sanitare publice din judet, conducerile CJAS, Centrului de Transfuzie Sanguina Suceava, precum si liderii locali ai Federatiei SANITAS Suceava au declarat, în cadrul unei reuniuni de lucru, ca fonduri pâna la sfârsitul lunii august, cu exceptia Spitalului de Urgenta ?Sfântul Ioan cel Nou? Suceava ce dispune de fonduri inclusiv pentru luna septembrie.
?În conditiile neacordarii sporurilor pentru conditii de munca si alte sporuri la nivelul DSP Suceava, fondurile alocate ajungând pâna la sfârsitul anului, se pot achita doar salariile de baza, sporul de vechime si sporul de conducere?, a spus Popescu, adaugând ca toti participantii la întrunire au solicitat rectificare bugetara pozitiva.

 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest subiect.

 

Lasa un comentariu